Hos MaxMaler tilbyder vi

Epoxy maling

Se mere om Epoxy maling

Maling med epoxy

Ønsker du et gulv, som er nemt at rengøre og vedligeholde og som samtidig er slidstærkt, så ønsker du et epoxygulv. Påfør epoxymalingen på beton, cement, trægulv eller fliser og få en overflade der holder. Behandlingens mange fordele gør epoxy populært i både det private hjem og til erhverv/industri, hvor der ønskes høj modstandsdygtighed (slag, stød mm.), højt hygiejneniveau og vandtæthed. Kontakt Max Maler og hør nærmere om dine muligheder for at få et flot, slidstærkt og rengøringsvenligt epoxygulv.

Hos Max maler har vi i en årrække leveret overfladebehandlinger med epoxymaling til erhvervslivet og industrien med fokus på sikkerhed i arbejdsmiljøet og høje krav til hygiejneniveauet. Det har resulteret i en lang referenceliste af tilfredse erhvervskunder indenfor detailbranchen, virksomheder, restauranter samt fabrikshaller (automekanikere, produktion, lagre mm.)

I de senere år er epoxy tilmed blevet populært hos private boligejere, da nye materialer giver mulighed for at kombinere kvaliteterne ved et epoxygulv med et flot og unikt look. Hos MaxMaler hjælper vi med at blande epoxymalingen i den farve som matcher lige præcis jeres hjem – uden at gå på kompromis med hverken slidstyrke eller holdbarhed. Epoxygulve er særligt velegnet til vådrum som badeværelse, bryggers samt køkken og kælder. Uanset jeres udfordring så har vi ekspertisen og prisen der passer til behovet.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder