Hos MaxMaler tilbyder vi

Facadearbejde

Se mere om Facadearbejde

Har du brug for professionelt hjælp til  facaderenovering?

Hvad enten det drejer sig om en privat bolig, en virksomhed eller institution, har mange et ønske om at give så godt et førstehåndsindtryk som muligt. Her spiller facaden en stor rolle. Vind og vejr slider hårdt på murværk, og det kan være altafgørende for bygningens sundhed, og isolationsevne at facaden er velholdt.
Hos MaxMaler kan vi hjælpe dig med alt inden for facadearbejde, og vi giver gerne facaden den helt store tur med en gennemgribende facaderenovering.

Når facaden bliver frisket op, er det populært i samme omgang at få ordnet døre og vinduer. Ved denne type opgaver bruger vi almindelig plastmaling eller linoliemaling. Det er op til dig om dine døre og vinduer have en helt ny farve, eller blot have genopfrisket den eksisterende farve. Har du brug for rådgivning og vejledning i forbindelse med farvevalg, er du meget velkommen til at kontakte os for en god dialog.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder