Hos MaxMaler tilbyder vi

Spartling af vægge/loft

Se mere om Spartling af vægge/loft

Fuldspartling, lad os gøre det for dig

Hvis dine vægge er ujævne, decideret bulede eller bare uensartede, så kan en gang fuldspartling udrette mirakler for dem!

Det er måske ikke så nemt selv at fuldspartle store overflader, da teknikken skal være helt på plads for at få det elegante og ensartede udtryk. Malermester Bjarne Toft Hansen har selvfølgelig kompetencerne til at udføre en perfekt fuldspartling af dine vægge og lofter. Vi sørger for, at rummene kommer til at fremstå perfekte og skarpe.

Vi spartler både store og små overflader. En spartling af dine paneler, karme mm. vil ligeledes give en flot finish til din bolig. MaxMaler spartler professionelt både indendørs og udendørs, så din bolig kan tage sig bedst ud.

Ud over selve spartleteknikken skal være i orden, så skal der også bruges den rigtige sparteltype – det sørger vi selvfølgelig også for. Vi bruger kun kvalitetsprodukter, som sikrer et langvarigt og holdbart resultat. Alle vores medarbejdere behersker teknikkerne og spartler med sikker hånd, så du er sikker på et flot og professionelt resultat, som du vil glæde dig over i mange år. Mange års erfaring kombineret med jævnlig opdatering på de nyeste metoder og teknikker, er din garanti for det bedst mulige resultat.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder