Hos MaxMaler tilbyder vi

Opsætning af filt og væv

Se mere om Opsætning af filt og væv

Vi hjælper gerne med opsætning af filt og væv

Vil du gerne opnå de flotteste glatte vægge og lofter, så skal du have sat filt op. Filt som det oftes kaldes hedder rigtig Glasfilt, og er en tynd “filt” af glas som ligges uden på de færdigspartlede vægge eller lofter. Ud over at skabe en flot og ensartet overflade, holder filten sammen på underlaget og forhindre revner og sprækker. Filten sættes op med tapetklister, men modsat tapet som stødes sammen, så skæres filten sammen hvilket gør at der ikke ses nogen samlinger på de færdige flader.

De helt glatte vægge har desværre den ulempe at de kan være lidt sarte. Har du behov for en overflade med lidt større slidstyrke kan du med fordel vælge at få sat Væv, eller Glasvæv som det også hedder, op. Væven har, modsat filten, struktur som et meget fint fiskenet. Væven er lidt tykkere, og sammen med strukturen gør det at den er mere modstandsdygtig overfor stød og skrammer. I dag opsætter vi filt på 95% af det arbejde vi levere, men ønsker du opsat væv kan vi selvfølgelig også hjælpe med det.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder