Hos MaxMaler tilbyder vi

Vedligeholdelse

Se mere om Vedligeholdelse

Vedligeholdelse er ganske enkelt sund fornuft

Selvom MalerMax også er konkurrencedygtig på prisen, så er og bliver håndværkertimer dyre timer. Når det gælder maling og behandling af sin ejendom – ude som inde, så handler det i virkeligheden om en investering. For at beskytte og fastholde værdien bedst og længst muligt, så handler det om vedligeholdelse.

Det er næsten ”selvfølgeligt”, men et hus der er vedligeholdt, er nemmere at holde – der kommer ingen ubehagelig regninger – og det er nemmere at sælge, når den dag kommer. Vinduer og træværk i det hele taget holder næsten evigt, med den rette vedligeholdelse.

Trægulve bliver naturligvis brugt, men med den rette behandling og vedligehold kan et gulv holde rigtigt længe, før end det igen skal slibes.

Hos Max Maler er vedligehold en væsentlig del af vores mange opgaver, og en aftale om systematisk vedligehold af f.eks. træværket i dit hus, vil på sigt spare dig for mange ærgrelser – og penge.

Vedligehold er ganske enkelt sund fornuft.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder