Hos MaxMaler tilbyder vi

Erhvervs- og nybyggeri

Se mere om Erhvervs- og nybyggeri

Vi udfører malerarbejde for erhverv og nybyggeri

Står din virksomhed og har brug for at få malerarbejde til nye lokaler, eller trænger der måske bare til en genopfriskning? Har du et nybygget kontor, der skal have sit første lag maling, enten indendørs eller udendørs? Vi står klar med et uforpligtende maler tilbud til dit erhverv fra et af de bedste malerfirmaer i Sønderjylland – altid med gode priser og tilfredse kunder.

Hos MaxMaler har vi løftet mange opgaver for erhvervskunder. Inden for malerfaget løser vi de samme opgaver for vores erhvervskunder som for vores privatkunder.

Vores arbejde er altid i absolut højeste kvalitet, og vi arbejder altid indenfor den aftalte tid. Vi er et team af certificerede medarbejdere, der alle brænder for at levere det bedst udførte stykke arbejde, lige fra malermester og malersvende til vores dygtige malerlærlinge. Vi bruger altid det bedste malerudstyr sammen med de bedste produkter, for at sikre den længste levetid til din virksomheds faciliteter.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder