Hos MaxMaler tilbyder vi

Maling udvendigt

Se mere om Maling udvendigt

Lad os hjælpe dig med at male udvendigt

Bor du i hus, ved du formentlig også, hvor vigtigt det er at sørge for, at huset er vedligeholdt. Det gælder naturligvis både udvendigt og indvendigt, men særligt husets udvendige udseende kan have en stor betydning.

Fremstår facaden for eksempel nedslidt, så kan det skræmme potentielle købere væk, allerede inden de har set huset indvendigt, hvis det skal sælges. Derudover kan det også være med til at give et uhensigtsmæssigt førstehåndsindtryk for gæster og naboer. Samtidig skal der ikke ret meget til for at friske huset op udvendigt, og vi står gerne klar med vores ekspertise og mangeårige erfaring inden for maling af facade.

Vedligeholdelse af husets facade er desuden med til at sikre, at huset er tæt, og at der ikke opstår råd i for eksempel træværk.

Det kan være et omfattende og tidskrævende arbejde at male både vindskeder og facade. Maling af vindskeder er dog særligt vigtigt, da der er tale om træværk, som kan rådne, hvis det ikke bliver beskyttet. Det samme gør sig gældende, hvis du bor i et træhus.

Vi kan dog hjælpe med at male alle former for facader og vindskeder, og du kan spare både tid og besvær ved at lade os stå for opgaven.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Er glad for at jeg bestilte Max Maler, vi har fået lige det resultat vi ønskede. jeg kan varmt anbefale MaxMaler.

Teddy LorenzenWeb Udvikleren

Vi hade lige fundet vores ønskede hjem, og der skulle en del renovering til så vi valgte maxmaler og det er bare blevet så skønt nu.

Laura HansenSocialmedarbejder